User Avatar
Musiikinopettaja

Jarno Setälä

30 vuotta, Mies
Tampere
40,00 € / tunti

Esittely

Tarjoan klassisen kitaran ja akustisen kitaran opetusta kaikenikäisille vasta-alkajista edistyneisiin soittajiin. Jokaisen oppilaan opetus räätälöidään oppilaan toiveita ja tavoitteita kunnioittavaksi. Tärkeintä on, että jokainen oppilas löytää sisäisen palon musiikin harrastamiseen!

Opetus voi pitää sisällään muun muassa: 1. Oman soittimen rakenteeseen tutustumista ja äänenmuodostukseen perehtymistä. 2. Toimivan ja luonnollisen soittoasennon harjoittelua. 3. Oikean ja vasemman käden perustekniikoiden harjoittelua. 4. Instrumentille ominaiseen musiikkiin tutustumista oppilaan taitotason mukaisesti. 5. Musiikin hahmottamista (musiikin teoriaa). 6. Toimiviin harjoittelumetodeihin ja -käytänteisiin tutustumista. 7. Opetan myös pelkkää teoriaa halukkaille yksityistuntien muodossa!

Olen Tampereen AMK:sta valmistunut musiikkipedagogi ja muusikko. Opetus- ja esiintymiskokemusta minulle on kertynyt reilusti yli kymmenen vuoden ajalta. Lisää ajatuksistani koskien opettamista voit lukea sivuiltani jarnosetala.com.

Kitara opetus
Musiikin teoria opetus
Opettajan luona
Oppilaan luona
Etäopetus

Arvostelu

Arvostelun jättäminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja opettaja on hyväksynyt sinut oppilaaksi