User Avatar
Professional

Jarno Setälä

30 years old, Male
Tampere
€40.00 / hour

Description

Tarjoan klassisen kitaran ja akustisen kitaran opetusta kaikenikäisille vasta-alkajista edistyneisiin soittajiin. Jokaisen oppilaan opetus räätälöidään oppilaan toiveita ja tavoitteita kunnioittavaksi. Tärkeintä on, että jokainen oppilas löytää sisäisen palon musiikin harrastamiseen!

Opetus voi pitää sisällään muun muassa: 1. Oman soittimen rakenteeseen tutustumista ja äänenmuodostukseen perehtymistä. 2. Toimivan ja luonnollisen soittoasennon harjoittelua. 3. Oikean ja vasemman käden perustekniikoiden harjoittelua. 4. Instrumentille ominaiseen musiikkiin tutustumista oppilaan taitotason mukaisesti. 5. Musiikin hahmottamista (musiikin teoriaa). 6. Toimiviin harjoittelumetodeihin ja -käytänteisiin tutustumista. 7. Opetan myös pelkkää teoriaa halukkaille yksityistuntien muodossa!

Olen Tampereen AMK:sta valmistunut musiikkipedagogi ja muusikko. Opetus- ja esiintymiskokemusta minulle on kertynyt reilusti yli kymmenen vuoden ajalta. Lisää ajatuksistani koskien opettamista voit lukea sivuiltani jarnosetala.com.

Guitar lessons
Music theory lessons
Student travels to teacher
Teacher travels to student
Online lessons

Reviews

To leave a review you need to be logged in, and accepted by the teacher as a student