User Avatar
Musiikinopettaja

Maria Kämppi, 31 vuotta,

Nainen
Helsinki
80,00 €/ tunti

Esittely

Heippa ihana!

Tuntuuko arki stressaavalta? Kaipaatko elämääsi enemmän luovuutta, mielenrauhaa ja positiivisia tunteita?

Yritykseni Sydän Soi tarjoaa sydämellistä pianonsoiton opetusta ja musiikkipalveluita, jotka tukevat mielesi hyvinvointia. Kauniin pianomusiikin äärellä pääset hiljentymään ja purkamaan stressiäsi.

Olen Maria Kämppi, 29-vuotias helsinkiläinen pianisti ja pianonsoiton opettaja. Valmistuin musiikkipedagogiksi 2017 ja olen päässyt opettamaan kymmeniä eri oppilaita pianonsoiton maailmaan. Jokainen oppilas on opettanut myös minua tällä elämän taipaleella.

Rakastan opetustyössä kohtaamisia, inspiroimista ja inspiroitumista, luovuuden pulppuamista ja ihanaa, kaunista pianomusiikkia. Autan erityisesti aikuisoppilaita pääsemään eroon aikaisemmista pianotraumoistaan. Vahvuuteni opettajana on rauhallinen läsnäolo.

Koen, että intuitio, luovuus, luominen ja inspiraatio tulevat sisimmästämme ja sydämestämme. Musiikin ja opettamisen lisäksi sydäntäni lähellä ovat muun muassa luonto ja mielen hyvinvointi.

Nähdään musiikin parissa! <3

Hinnasto: 65€/45min, 80€/60min (hinnat sis. ALV) Ensimmäinen tutustumistunti puoleen hintaan! Lisätietoja: https://www.sydansoi.fi/

Piano Eliitti- ja ammattivalmennukseen asti
Musiikin teoria Erittäin edistyneelle tasolle asti
Opettajan luona
Etäopetus

Arvostelu

Arvostelun jättäminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään ja opettaja on hyväksynyt sinut oppilaaksi