Mikä on YourTone?

YourTone on helppokäyttöinen palvelualusta, jonka tarkoitus on tehdä musiikinopetuksen etsimisestä vaivatonta. Haluamme mahdollistaa musiikinopetusta tarjoaville opettajille, opiskelijoille sekä muusikoille paikan, jonka avulla he voivat markkinoida musiikin tuntejaan ja josta heidät voi helposti löytää.

Yrityksenä ja yhteisönä YourTone mahdollistaa musiikinopetuksen etsimisen yhdistämällä opetusta etsivät juuri heille sopivaan musiikinopettajaan, olipa kyseessä sitten kitaran, pianon, laulun, rumpujen tai minkä tahansa muun soittimen tai musiikin aiheen opettelu.

Olemme luoneet sivuston joka on tarkoitettu vain musiikin oppimiselle! YourTonen-palvelun tarkoitus on olla selkeä ja käyttäjäystävällinen sivusto, jonka avulla musiikin opettaminen ja oppiminen on helppoa.

Rekisteröidy

YourTone logo with musical instruments

Musiikki on meille tärkeää

YourTone Oy on perustettu vuonna 2021. YourTone syntyi Bean omasta tarpeesta löytää pianonsoiton opettaja harrastustaan varten. Ymmärrettyään miten hankalaa oli tavoittaa musiikinopettajia lukemattomien eri kanavien kautta, syntyi ajatus sivustosta, jota kautta opetuksen etsiminen helpottuisi.

YourTone Oy:n perustajiksi ryhtyivät Bea, sekä portugalilainen ohjelmistokehittäjä Sérgio Isidoro, digitaalinen suunnittelija Niko Hautala ja markkinoija Minttu

Musiikki on tärkeä asia ja sen oppimisen tulisi olla motivoivaa ja hauskaa. Mielestämme musiikin yksityisopetuksen etsiminen on liian haastavaa ja tämän ongelman ratkaisemiseksi olemme luoneet YourTone- palvelun!

Mitä haluamme tulevaisuudelta?

Tavoitteemme on luoda sivusto, joka tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman työkaluja helpottamaan ja tukemaan musiikin oppimista sekä opettamista.

Tahdomme mahdollistaa musiikinopettajien varman näkyvyyden varsinkin omilla alueillaan. Haluamme luoda yhteisön, jonka avulla opettajat, muusikot ja musiikinharrastajat voivat kasvaa, luoda yhteyksiä ja jakaa taitoa ja tietoa toistensa kanssa.

Opettajille
assortment of musical instruments and notes
Cartoony people dancing

Haluatko olla osa YourTone-tiimiä? Tiedämme ettei opetuksen etsiminen ole aina helppoa tai omien tuntien markkinointi se yksinkertaisin ja helpoin tehtävä. Me autamme sinua, joten rekisteröidy palveluun jo tänään!

Rekisteröidy
Cartoony chat bubbles and thumb up

Kukaan ei osaa kertoa sivuston toimivuudesta ja käyttäjäkokemuksesta paremmin kuin palvelun käyttäjä. Palautteesi on meille sivuston kehittämisen kannalta tärkeää, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä