Aloita matkasi musiikkiin

Musiikinopettajat ja musiikkitunnit lähelläsi

Haluan oppia

Lähellä

Etsi opettaja ja opi musiikkia henkilökohtaisemmin

YourTone on sivusto, jonka avulla voit löytää musiikinopettajia ja soittotunteja läheltäsi.

Uskomme, että musiikki on lähtökohtaisesti sosiaalista, se on tapa välittää tunteita ja tuoda ihmisiä yhteen. Siksi musiikin oppimisen pitäisi mielestämme olla sosiaalinen kokemus, jossa sinua opastaa ihminen. jonka kanssa voit puhua haasteistasi, saada aitoa palautetta ja oppia sinulle sopivalla tavalla.

Löydä musiikinopetusta läheltäsi

Musiikin opettaminen verkossa voi olla haastavaa. On teknisiä ongelmia, verkkoyhteyksien viiveitä ja opettajan rajallinen mahdollisuus nähdä, miten käytät soitintasi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden löytää opettaja läheltäsi, jotta voitte tavata henkilökohtaisesti silloin, kun se on tarpeen.

Opi harrastajien tai ammattilaisten kanssa

Haluatko viedä musiikilliset taitosi seuraavalle tasolle tai saada rakenteellisen tavan oppia musiikkia ammattitaitoisen opettajan kanssa? Vai haluaisitko mieluummin löytää intohimoisen harrastajan, jolla on vähemmän suunnitelmallinen lähestymistapa ja joka opettaa sinulle perusteet vain muutamalla kappaleella? Me autamme sinua. Etsi itsellesi ja tavoitteillesi sopiva tapa oppia musiikkia!

Haluatko oppia musiikin erityistaitoja?

Haluatko opetella oboeta, harmonikkaa, harppua tai käyrätorvea? Onko sinulla vaikeuksia löytää opettaja?

Kyllä, joitakin opettajia on vaikea löytää. YourTone-palvelussa voit luoda hakuvahdin tiettyä instrumenttia tai taitoa varten. ja ilmoitamme sinulle, kun uusi opettaja on saatavilla. YourTone-tiimi pyrkii myös aktiivisesti etsimään uusia opettajia vastaamaan hakuasi. Kerro meille, minkä instrumentin soittoa haluat oppia seuraavaksi!

Tilaa YourTone-uutiskirje

Tilaa YourTone-uutiskirje ja vastaanota vinkkejä ja niksejä musiikin oppimiseen ja opettamiseen, lue oppilaiden ja opettajien haastatteluja, sekä ilmoituksia erikoistarjouksista ja -tilaisuuksista.

Lupaamme, ettemme lähetä sinulle roskapostia, ja saat enintään yhden uutiskirjeen kuukaudessa (ja voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa).

Aloita musiikin opettaminen YourTone-palvelussa!

Oletko musiikinopetuksen ammattilainen, joka etsii lisää oppilaita? Vai intohimoinen harrastaja, joka etsii lisätuloja? YourTone on täällä auttamassa sinua saavuttamaan nämä tavoitteet. Tarjoamme sinulle kanavan, jolla voit markkinoida oppituntejasi ja pyrimme antamaan sinulle työkaluja, jotka tukevat sinua uusien oppilaiden tavoittamisessa, varauksien hallinnassa ja jotka auttavat sinua opettamaan paremmin.

Luo opettajan profiili

Luo profiili YourTone-palveluun, jonka avulla voit kertoa osaamisestasi ja kokemuksestasi. Emme myöskään piilota profiiliasi hakukoneemme taakse hakukoneemme taakse - Itse asiassa teemme parhaamme, jotta profiilisi näkyisi myös muille hakukoneille, kuten Googlelle, jotta potentiaaliset oppilaat löytäisivät soittotuntisi paremmin. Esittele profiilissasi sosiaalisen median tilejäsi ja videoitasi.

Ei mitään maksuja. Menestyksesi on sinun!

Muut alustat veloittavat oppilaskohtaisesti ja jopa kieltävät oppilaita ottamasta sinuun suoraan yhteyttä varmistaakseen, että maksat heille. Emme pidä siitä. Pidämme avoimuudesta ja vapaudesta. Siksi veloitamme kuukausimaksun tarjoamastamme palvelusta, emmekä ota mitään palkkioita oppitunneistasi. Oppilaasi voivat ottaa sinuun yhteyttä haluamallaan tavalla.

Auta meitä luomaan opetusvälineitä sinulle

Tavoitteenamme on tehdä YourTonesta musiikinopettajien työkalupakki. Haluamme tarjota sinulle välineitä ja palveluita, joiden avulla tavoitat enemmän oppilaita ja voit opettaa paremmin. Jos sinulla on ideoita ominaisuuksista tai jos sinulla on ongelma, johon etsit ratkaisua, kerro meille! Olemme täällä auttamassa sinua.

Etsi opettajia osoitteen ja soittimen perusteella

Etsi musiikinopettajaa sijaintisi tai kaupunkisi perusteella. Voit myös valita instrumentin tai näyttää kaikki saatavilla olevat opettajat.

Selaa ja suodata opettajien profiileja

Selaa nykyisten opettajien, sekä ammattilaisten että harrastajien, profiileja ja näe heidän taitotasonsa, opetustapansa ja muita tietoja.

Ota yhteyttä opettajaan tai luo hakuvahti

Jos olet löytänyt oikean opettajan, voit ottaa häneen heti yhteyttä. Jos mikään ei vastaa tarpeitasi, voit luoda hakuvahdin, jolloin ilmoitamme sinulle uusista opettajista alueellasi.